Σύστημα Giving στο Network Marketing

Τι είναι το Σύστημα Giving στο Network Marketing και πως μπορώ να το εφαρμόσω για να αποκτήσω νέους πελάτες και συνεργάτες? Ξεχάστε το 50 / 50 ή το δώσε μου εσύ για να σου δώσω και εγώ. Οι εποχές άλλαξαν. Σήμερα πρέπει να δόσεις για να πάρεις.

Μια πολύ καλή μέθοδος για να αποκτήσεις συνεργάτες είναι η μέθοδος Giving. Ο πελάτης στο επίκεντρο. Αυτός μιλάει και εμείς ακούμε. Μας φανερώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Πάνω σε αυτές προσφέρουμε την λύση.

Σύστημα Giving στο Network Marketing – Πως μπορώ να το εφαρμόσω στην πράξη

Παράδειγμα σύστημα Giving:

Κώστας: Βαρέθηκα. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι στην …… και δεν έχω πάρει καμία αύξηση.
Εγώ: Εγώ πάντως ξέρω έναν τρόπο πως μπορείς να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα και μάλιστα το ύψος αυτού το καθορίζεις εσύ. Από εσένα εξαρτάτε.
Κώστας: Ποιος είναι ο τρόπος?
Εγώ: Δεν μπορώ να σου τα εξηγήσω όλα εδώ. Αν θέλεις θα σου στείλω σήμερα ένα email με όλες τις πληροφορίες (Video). Πότε θα μπορούσες να το δεις?
Κώστας: Πιστεύω αύριο το απόγευμα (Τρίτη).
Εγώ: οκ τότε μιλάμε την Τετάρτη για να μου πεις και τις εντυπώσεις σου.

Άλλα παραδείγματα:
Κώστας: Θα ήθελα να αλλάξω το παλιό μου αυτοκίνητο. Με έχει ταλαιπωρήσει.
Εγώ: Βρήκα έναν τρόπο πως μπορείς να έχεις το δικό σου, ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Κώστας: Αχχχ μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια
Εγώ: Βρήκα έναν τρόπο πως μπορείς να πας 4 φορές το χρόνο διακοπές.

Αν ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες, τότε ακολουθούμε τις μεθόδους της επικοινωνίας με τον sponsor, της συνάντησης, του video ή του online webinar.

Μην ασχολείστε πολύ με τα λόγια αλλά κρατήστε την ουσία. Τα λόγια ξεχνιούνται εύκολα η ουσία όμως μένει. Και η ουσία εδώ είναι ότι θα πρέπει να δώσω – Σύστημα Giving στο Network Marketing. Θα πρέπει να δώσω την λύση σε κάποιο πρόβλημα.

Θα πρέπει να δώσω βοήθεια. Ακούω κάποιον να μου αναφέρει μία στενοχώρια, μία δυσαρέσκεια, ένα πρόβλημα και εγώ του προσφέρω μία λύση.

 

Know NO Limits
Dimis Grop