Online Network Marketing – Μπορώ να είμαι ταυτόχρονα σε περισσότερες εταιρείες?

Όσο αφορά το Online Network Marketing λαμβάνω καθημερινά πολλές ερωτήσεις. Πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε το παρακάτω:

Μπορώ να είμαι ταυτόχρονα σε περισσότερες εταιρείες?

Μια πολύ καλή ερώτηση πραγματικά. Μια ερώτηση όμως για την οποία δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση. Δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

Θα πρέπει να εξεταστεί για τον καθένα ξεχωριστά. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου πω την δικιά μου γνώμη και τα συμπεράσματα που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια για το Online Network Marketing

Το 2015 ξεκίνησα με το Network Marketing. Τότε θα πηδούσα από την χαρά μου αν είχα 10 ενδιαφερόμενους και έναν συνεργάτη το μήνα.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν μάθεις μία φορά πώς λειτουργεί το Online Network Marketing και το Promotion, τότε μπορείς πραγματικά να προωθήσεις περισσότερα προϊόντα και εταιρείες.

WOW. Δυναμική δήλωση. Το κλειδί στο Online Network Marketing είναι να βρεις έναν τρόπο που λειτουργεί και να τον αντιγράψεις δηλ. να τον πολλαπλασιάσεις.

Θα έχεις ακούσει και εσύ άλλωστε τι λένε στο κλάδο.

Δεν έχει σημασία τι λειτουργεί αλλά αυτό που πολλαπλασιάζεται

Μπορεί να το είχες ακούσει, μπορεί και όχι. Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να το καταλάβεις και να το εφαρμόσεις.

Εξαρτάτε με ποιες επιχειρήσεις συνεργάζεσαι

Η ερώτηση μας είναι λοιπόν: Μπορώ να είμαι ταυτόχρονα σε περισσότερες εταιρείες?

Έχει σημασία με ποια επιχείρηση συνεργάζεσαι. Αν είσαι για παράδειγμα στα συμπληρώματα διατροφής, τότε δύσκολα θα μπορέσεις να προωθήσεις τα προϊόντα άλλης επιχείρησης.

Για το δίκτυο δεν το συζητάω. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει ταυτόχρονα. Όταν είσαι σε εταιρεία που προωθεί προϊόντα τότε θα πρέπει να γίνεσαι ένα με αυτά. Να τα χρησιμοποιείς και το πάθος σου για αυτά να μεταδίδεται.

Και εννοείται ότι οι περισσότερες εταιρείες στο Network Marketing δεν σου επιτρέπουν να είσαι παράλληλα σε άλλα δίκτυα (τουλάχιστον αν έχεις μεγάλο δίκτυο).

Κάπως διαφορετική είναι όμως η εικόνα στα επενδυτικά προγράμματα. Σε αυτήν την κατηγορία η ασχολία με περισσότερα είναι και πλεονέκτημα.

Εδώ ισχύει ο κανόνας:

ποτέ όλα τα χρήματα σε ένα πρόγραμμα

Ενώ τώρα οι επιχειρήσεις με προϊόντα έχουν αυτή την σιγουριά της μακροχρόνιας λειτουργίας, οι επενδυτικές επιχειρήσεις είναι γνωστές ότι δεν λειτουργούν για πολύ καιρό.

Και αντίθετα όμως. Ενώ στα προϊόντα το δίκτυο είναι πολύ δύσκολο και αυτές οι μηνιαίες συνδρομές αποθαρρύνουν πολλούς συνεργάτες, στις επενδυτικές επιχειρήσεις μπορείς να βγάλεις χρήματα και χωρίς δίκτυο και εννοείται ότι οι περισσότερες δεν έχουν μηνιαίες οφειλές.

Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να επιλέξεις σωστά. Να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Εγώ επέλεξα τις επενδύσεις. Όμως το ρίσκο θέλω να το κρατάω όσο γίνεται χαμηλό. Για αυτό συμμετέχω μόνο σε πραγματικές επιχειρήσεις. Παράλληλα κατανοώ και γνωρίζω ότι το ρίσκο δεν θα γίνει ποτέ μηδέν.

Αλώστε στο online network marketing αυτές οι εταιρείες δουλεύονται καλύτερα. Δεν έχεις να περιγράψεις έναν ολόκληρο κατάλογο προϊόντων και να απαντήσεις σε επιστημονικές και ιατρικές ερωτήσεις.

Μπορώ να είμαι τελικά ταυτόχρονα σε περισσότερες εταιρείες?

Ενώ τώρα στον κλάδο των προϊόντων θα πρέπει να αφοσιώνεσαι σε μία επιχείρηση, στις επενδυτικές εταιρείες δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον για όποιον θέλει να το κάνει.

 

Ένα άλλο ζήτημα όμως είναι, ακόμα και να είσαι σε αυτόν τον τομέα του Network Marketing, θα ήταν και καλό να συμμετέχεις σε περισσότερες εταιρείες? Μάλλον καλύτερα, είναι εφικτό να αναπτύξεις δίκτυα σε περισσότερες εταιρείες?

Πολλές φορές σταματάει η προσπάθεια γιατί δεν μπορεί να γίνει ανάπτυξη σε μία εταιρεία. Πως λοιπόν θα γίνει σε περισσότερες?

Ειδικά όταν είσαι νέος στον χώρο θα πρότεινα να ασχοληθείς στην αρχή αποκλειστικά με μία επιχείρηση. Δημιούργησε πρώτα κάτι σε μία εταιρεία. Γνώρισε κόσμο. Κάνε κύκλο. Αλλά προπάντων, βρες τον τρόπο να αναπτύσσεις το δίκτυο σου αυτόματα.

Δεν σου ωφελεί να κάνεις πολλά πράγματα μισά. Δώσε όλη σου την ενέργεια σε ένα project.

Αν δεις τώρα καλά αποτελέσματα, μπορείς στην συνέχεια να χρησιμοποιήσεις την ίδια τακτική και στο επόμενο δίκτυο.

Το κλειδί εδώ είναι να απευθύνεσαι και να σε ακούν πολλοί άνθρωποι. Νέοι συνεργάτες θα σε ακολουθήσουν και δεν χρειάζεται να χαλάσεις το πρώτο σου δίκτυο.

Όμως και  υφιστάμενοι συνεργάτες θα σε ακολουθήσουν γιατί σε εμπιστεύονται. Έχεις δείξει έργο. Ξέρουν ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις.

Online Network Marketing το συμπέρασμα

Μπορείς επομένως να είσαι ταυτόχρονα σε περισσότερες εταιρείες. Όμως υπό προϋποθέσεις.

  • Να έχεις επιλέξει τις σωστές εταιρείες
  • Να έχεις καταφέρει πρώτα κάτι σε μία επιχείρηση
  • Να έχεις έναν αυτόματο τρόπο ανάπτυξης
  • Να απευθύνεσαι και να σε ακούει πολύ κόσμος

Γνωρίζω και καταλαβαίνω ότι ο πειρασμός είναι μεγάλος. Ενώ δεν έχεις κάνει ακόμα κάτι σημαντικό στην επιχείρηση σου, λαμβάνεις την αμέσως επόμενη πρόταση. Εσύ ενθουσιάζεσαι.

Όμως περίμενε λίγο ακόμα. Μόνο αν είσαι έτοιμος μπορείς να τρέχεις παράλληλα και περισσότερα project.

 

Know NO Limits
Dimis Grop