Γιατί θα πρέπει να έχω στο Network Marketing το δικό μου blog?

Network Marketing και το δικό σου blog. Αν δεν έχεις ακόμα το δικό σου blog για να προωθήσεις και να αναπτύξεις την δικιά σου επιχείρηση στο Network Marketing, τότε νομίζω πως ήρθε πλέον ο καιρός να αλλάξεις  γνώμη. Τι περιμένεις ακριβώς?

Το ξέρεις ότι χάνεις μία τρομερή ευκαιρία να αποκτήσεις περισσότερους επισκέπτες, οπαδούς και κατά επέκταση συνεργάτες?

Πλέον δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις κάποιος το δικό του blog. Είναι ένα Content Management System το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα λεπτά και να προσελκύσει καθημερινά πολύ κόσμο μέσω Google.

Network Marketing και το δικό σου blog – οι λόγοι

Όπως βλέπεις και εγώ κάνω blogging. Έτσι έχω γνωρίσει όλους σχεδόν τους συνεργάτες μου. Όταν ξεκίνησα καθόμουν στον υπολογιστή μου και χρειαζόμουν ώρες να αποφασίσω για ποιο θέμα να γράψω. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Υπάρχουν πραγματικά πολλοί λόγοι γιατί θα έπρεπε να έχεις το δικό σου blog. Παρακάτω θα αναφέρω τους ποιο σημαντικούς για εμένα.

Αν γράφεις συχνά άρθρα και τα αναρτάς στο blog σου έρχεσαι ποιο κοντά με τον κόσμο. Έχεις ένα πολύ ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας με ανθρώπους του χώρου σου. Επικοινωνείς και μοιράζεσαι θέματα με επισκέπτες, μέλη και συνεργάτες σου καθημερινά και αυτόματα.

Ο μηχανές αναζήτησης λατρεύουν τα blog. Τα άρθρα βρίσκονται πολλές φορές στις πρώτες θέσεις στο Google και μάλιστα στα ποιο σημαντικά keywords (λέξεις κλειδιά). Ο λόγος είναι το περιεχόμενο. Σε ένα blog γράφονται κατά κανόνα πολλά άρθρα. Υπάρχει μία συχνή ανανέωση περιεχομένου. Οι επισκέπτες θα συνεχίσουν να έρχονται αν γράφεις τακτικά ποιοτικά άρθρα.

Οι επισκέπτες που έρχονται στο blog σου δεν είναι τυχαίοι. Έψαξαν στις μηχανές αναζήτησης για το θέμα που έγραψες. Καταλαβαίνεις την διαφορά? Πρόκειται για ποιοτικούς επισκέπτες. Καλύτερα δεν γίνεται.

Network Marketing και το δικό σου blog. Αυτά τα δύο πάνε μαζί.  Και γιατί? Τοποθετείσαι ως ειδικός στον κλάδο σου. Όσα περισσότερα άρθρα γράφεις τόσο οι επισκέπτες σου θα σε εμπιστεύονται.

Σκέφτομαι πολλές φορές τον χρόνο που έχασα για να δοκιμάζω πράγματα στο MLM. Αν τον αφιέρωνα στο blogging θα είχα πολλαπλάσια άρθρα τα οποία θα υπήρχαν στο διαδίκτυο. Αν σκεφτείς τώρα τον κόσμο που θα είχα προσελκύσει και με πόσους από αυτούς θα μπορούσα να είχα συνεργαστεί.

Δεν πειράζει σημασία έχει ότι το κάνω τώρα.

Με το blogging μπορείς να κερδίσεις μόνιμους οπαδούς. Τι εννοώ με αυτό. Όλοι σχεδόν έχουν κάποια φόρμα για την εγγραφή νέων μελών. Ένα newsletter. Έτσι μπορείς τακτικά να επικοινωνείς με τα εγγεγραμμένα μέλη μέσω email.

Γράψε τακτικά και ποιοτικά emails. Τα μέλη θα σε ευχαριστήσουν για το όφελος που τους προσφέρεις και θα σε συστήσουν σε άλλους. Πολλαπλασιάζονται οι οπαδοί σου αυτόματα και έξυπνα.

Dimis Grop YouTube Channel
Network Marketing tips – Το δικό σου blog στο MLM

Ακολούθησε το κανάλι μου στο Youtube
Έτσι δεν θα χάσεις ποτέ κάποιο video

Θέλω να δω περισσότερα video

 

MLM και blogging

Ανάφερα ποιο πάνω ότι η αρχή μου φάνηκε δύσκολη. Δεν ήμουν ο τύπος για να γράφω άρθρα. Τώρα όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω βελτιωθεί. Σίγουρα δεν έχω φτάσει τους στόχους μου. Όμως πλέον δεν προλαβαίνω. Τα θέματα για τα οποία θέλω να γράψω έρχονται αστραπιαία. Ένα να άρθρο το γράφω πραγματικά σε λίγο χρόνο. Δεν μου παίρνει πολύ και μου έχει γίνει ρουτίνα. Το blogging έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα μου.

Γιατί τα λέω αυτά? Γιατί θέλω να αποκτήσεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις και εσύ να γράφεις τα δικά σου άρθρα. Αν το κατάφερα εγώ, τότε πίστεψε με. Μπορείς και εσύ. Απλά ξεκίνα και θα δεις ότι όλα είναι μία συνήθεια. Το Network Marketing και το δικό σου blog είναι από τα αγαπημένα μου θέματα στον χώρο.

 

Know NO Limits
Dimis Grop