Η δικιά μας ιστορία στο MLM

Η δικιά μας ιστορία στο MLM ή τα επιτεύγματα άλλων έχουν πολλές φορές μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την ίδια την παρουσίαση Network Marketing. Αυτές είναι που συναρπάζουν και ενθουσιάζουν τον υπόλοιπο κόσμο. Η παρουσίαση γίνεται ποιο ζωντανή και αποδεχτή.

Δημιουργούνται έτσι εικόνες στους ακροατές. Μπορούν να ταυτιστούν ποιο εύκολα σε μια κατάσταση, σκέψη, επιθυμία ή μελλοντικό στόχο.
Όλοι έχουμε μία ιστορία. Ποια είναι η δικιά σας?

Όπως ακριβώς με το δικό μας γιατί στο MLM έτσι και εδώ θα πρέπει να κάνουμε αρκετές πρόβες ώστε να λέμε την ιστορία μας με ενδιαφέρον. Να μπορούμε να κινήσουμε την περιέργεια και την προσοχή του κοινού.

Ευκαιρίες για να πείτε την ιστορία σας στο MLM ή τις ιστορίες άλλων θα βρεθούν κατά την πορεία σας αρκετές. Είτε βρίσκεστε μπροστά σε κοινό σε κάποιο event ή σε συνάντηση μετά από την αποστολή video MLM σε υποψήφιο συνεργάτη. Η ιστορία μας κολλάει και ταιριάζει παντού.

Η δικιά μας ιστορία στο MLM – Παράδειγμα

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η δικιά μας ιστορία στο MLM. Δείτε το παρακάτω παράδειγμα και φτιάξτε την δικιά σας ιστορία. Πείτε την στον κόσμο και κάντε τον να ταυτιστεί μαζί σας. Ο στόχος σας είναι να κάνετε τους υπόλοιπους να νιώσουν ότι ήσασταν στην ίδια κατάσταση μαζί τους και τα καταφέρατε.

Ότι μπορούν και αυτοί. Δεν είστε κάτι διαφορετικό. Απλά επιλέξατε τον σωστό δρόμο και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους υπόλοιπους.
Παράδειγμα:
Μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου ……………. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκα σε …………
Είχα…… Δεν είχα…….. Από τότε που γνώρισα την ………… όλα άλλαξαν. Πλέον έχω ξεκάθαρο στόχο και όνειρα. Μπόρεσα και κατάφερα να ξεπεράσω ………. κτλ.

 

Know NO Limits
Dimis Grop