Πως μπορείς να κερδίζεις συνεργάτες με το facebook groups autoposter

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε και πάλι για τα social media και συγκεκριμένα για τα facebook groups.

Έχω αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα για το facebook marketing. Παρουσίασα μία συγκεκριμένη στρατηγική που θα σε βοηθήσει να γνωρίζεις συνεχώς νέο κόσμο.

Δεν είμαι φίλος των διαφημίσεων και τον ανελέητων αποστολών facebook post όπως:

  • Κάνε τώρα εγγραφή
  • Έλα τώρα θα χάσεις την ευκαιρία

Θεωρώ την επικοινωνία ποιο σημαντική και σταθερή αξία.  Το τελευταίο όμως διάστημα ασχολήθηκα εντατικά με τις ομάδες στο facebook. Και ναι όντως είχα αποτέλεσμα.

Θα σου δείξω λοιπόν σε αυτό το άρθρο πως μπορείς να κερδίζεις συνεργάτες με τα facebook groups.

Τι θα κερδίσω από τα facebook groups?

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες με τις ανακοινώσεις μου στις ομάδες του facebook.

Έμπαινα στο facebook account μου. Έπαιρνα όλες τις ομάδες με την σειρά και ξεκινούσα την καταχώριση. Αν καταχωρίσω την διαφήμιση μου σε πολλές ομάδες θα την δουν και πολλοί επισκέπτες. Σίγουρα θα κερδίσω συνεργάτες. Δεν γίνεται και αλλιώς. Αυτή ήταν η σκέψη μου.

Τι μου έφερε η συγκεκριμένη στρατηγική? Το facebook με μπλόκαρε, με πετούσαν από τις ομάδες και πολλοί μου έστελναν μηνύματα διαμαρτυρίας. Η απόλυτη απογοήτευση.

Το πρώτο λοιπόν που κατάλαβα είναι να αναρτάς ενημερώσεις μόνο σε ομάδες που έχουν σχέση με το περιεχόμενο του μηνύματος σου. Πολύ βασικό. Δεν φαντάζεσαι πόσο.

Δεν έχει νόημα το facebook post σου για επιπλέον χρήματα από το σπίτι, στην ομάδα με κατοικίδια. Καμία απολύτως. Όπως επίσης δεν έχει νόημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ή της Λάρισας με την προσδοκία να βρεις συνεργάτες στην συγκεκριμένη πόλη.

Έχει όμως σημασία σε ομάδες σχετικές με το θέμα σου. Σε ομάδες mlm, χρήματα, επιτυχία, ανάπτυξη, υγεία και διατροφή, ευεξία κτλ.

Πρώτο βήμα λοιπόν να βάζουμε τις αναρτήσεις μας μόνο σε ομάδες σχετικές με το θέμα μας. Έτσι θα διαφοροποιηθούμε από του περισσότερους ενοχλητικούς spamer.

Φτάνει όμως αυτό? Αρκεί αυτό για να προσελκύσουμε αρκετούς χρήστες ώστε ενδιαφερθούν για αυτό που προσφέρουμε? Μάλλον όχι.

Να ξέρεις ότι αυτό το κάνουν και οι περισσότεροι. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει η δικιά σου ανάρτηση να διαφέρει από τις υπόλοιπες.

Σε αυτές τις ομάδες συχνάζουν πολλοί άνθρωποι και βλέπουν καθημερινά κάποιες προσφορές. Δεν θα τις δώσουν σημασία.

Αν προσφέρεις συγκεκριμένο όφελος όμως θα τις προσέξουν. Και αυτό είναι που ανακάλυψα. Αυτή είναι η στρατηγική μου.

Κάνω αναρτήσεις σε ομάδες του facebook προσφέροντας κάποιο όφελος στους επισκέπτες. Γράφω ενδιαφέρον τίτλους και τους οδηγώ στα άρθρα του δικού μου blog.

Όπως ακριβώς θα κάνω και με αυτό το άρθρο που διαβάζεις. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Θα μπω σε σχετικές ομάδες και θα αναρτήσω ένα post με τίτλο: Πως μπορείς να κερδίζεις συνεργάτες με το facebook groups autoposter.

Πόσους πιστεύεις θα ενδιέφερε αυτό το θέμα? Να κάνουν αυτόματες αναρτήσεις σε ομάδες στο facebook? Σίγουρα πολλούς.

Facebook groups autoposter

Mία ανάρτηση σε μία και μοναδική ομάδα του facebook δεν θα σου φέρει και πολλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να καταχωρείς ενημερώσεις σε τουλάχιστον 20 με 30 την ημέρα.

Έτσι μπορώ να πω ότι αξίζει. Το πρόβλημα όμως που αντιμετώπισα με αυτό ήταν ο χρόνος. Χρειάστηκα σχεδόν 2 ώρες για αυτές τις αναρτήσεις. Χρόνο τον οποίο δεν έχω και όταν τον έχω δεν σκοπεύω να τον αφιερώνω στα facebook groups.

Έπρεπε να βρω κάποιον για να το κάνει για εμένα. Αυτό θα απαιτούσε όμως και πάλι χρόνο για έλεγχο και επιπλέον χρήματα.

Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να βρω έναν τρόπο να γίνεται αυτή η διαδικασία αυτόματα. Και τον βρήκα!

Με το Facebook groups autoposter αναρτώ καθημερινά σε 20 με 30 ομάδες τις ενημερώσεις μου. Αυτόματα και χωρίς να χάνω περιττό χρόνο. Αφιερώνω ακριβώς όσο χρειάζεται για αυτή την διαδικασία και επικεντρώνομαι έτσι σε ποιο αποδοτικές ασχολίες.

Δεν απαιτείται να κάνεις κάποια εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Ανοίγεις έναν λογαριασμό και διαχειρίζεται το πρόγραμμα online.

Μέσω ενός facebook app συνδέεις τον λογαριασμό σου με το Facebook groups autoposter και έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά.

Οι δυνατότητες του Facebook groups autoposter

Ποιες είναι τώρα οι δυνατότητες που σου προσφέρει? Θα σου αναφέρω μερικές.

Με 2 click μπορείς να αναρτάς αυτόματα ενημερώσεις σε groups και facebook fan page. Οι αναρτήσεις μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα ή να ρυθμίσεις συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανάρτησης.

Μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικές λίστες με ομάδες. Ομάδες με το ίδιο θέμα μπορούν να μπουν στην ίδια λίστα. Το πλεονέκτημα που ανέφερα ποιο πάνω. Να καταχωρείς ενημερώσεις σχετικά με το θέμα της ομάδας.

Facebook groups autoposter profile

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αυτόματων comments, η δημιουργία campaigns, reports στατιστικά και πολλά άλλα.

Facebook groups autoposter statistics

Πολλά από τα παραπάνω υπάρχουν μόνο στον λογαριασμό Professional. Κοστίζει 5,99 δολάρια για 30 ημέρες. Ένα αστείο ποσό για τον χρόνο που κερδίζεις κάθε ημέρα.

Αν πάλι δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δωρεάν λογαριασμό με τις περιορισμένες δυνατότητες. Νομίζω ότι αρκεί για να κάνεις τις δοκιμές σου.

Εδώ μπορείς να κάνεις τον λογαριασμό σου στο Facebook groups autoposter.

Όταν κάνεις εγγραφή θα σου εμφανιστεί ένας αυτόματος οδηγός που θα σε καθοδηγήσει. Η αρχική ρύθμιση θα σε δυσκολέψει αν δεν είσαι σχετικός με τα facebook apps.

Know NO Limits
Dimis Grop

2 Σχόλια

  1. Φίλε έχεις λύσεις σε όλες τις αδυναμίες μου. Θα αφιερώσω χρονο να τις νικήσω και να προχωρήσω
    Ευχαριστώ φίλε μου

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος.