Επίσκεψη Bitcoin mining farm στην Ισλανδία

Bitcoin Mining Farm στην Ισλανδία. Αυτός ήταν ο προορισμός μας. Ξεκινήσαμε λοιπόν στις 11.11.2018 για να κάνουμε ένα ταξίδι ζωής.

16 άτομα μπήκαμε στο αεροπλάνο για να δούμε την μακρινή Ισλανδία και έναν από τους τόπους όπου παράγεται το δικτυακό χρυσό, το Biotcoin.

Επίσκεψη Bitcoin mining farm στην Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι μοναδική. Κάτι διαφορετικό από ότι γνωρίζουμε. Παγετώνες, κρατήρες ηφαιστείου, πανέμορφοι καταρράκτες κτλ. Εκμεταλευτήκαμε τις ημέρες για να εξερευνήσουμε τη χώρα. Και πίστεψε με, δεν το μετανιώσουμε.

Στις 14.11.2018 είχαμε όμως την μεγάλη μας στιγμή. Ραντεβού στο Hilton ανεβήκαμε στα λεωφορεία για να μας πάνε σε μία από τις μεγαλύτερες φάρμες εξόρυξης Bitcoin.

Άνθρωποι από πολλές χώρες ήταν μαζεμένοι εκεί και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε, απόψεις, γνώμες και τηλέφωνα.

Δεν επιτρεπόταν η φωτογράφιση στο εσωτερικό. Παντού υπήρχε αυστηρή φύλαξη.

Δυσκολευτήκαμε στην επικοινωνία. Ο θόρυβος ήταν πραγματικά μεγάλος. Ζέστη όμως δεν καταλάβαμε. Κάτι που περιμέναμε με τόσα μηχανήματα. Αντιθέτως η ψύξη δούλευε ρολόι.

Αν ενδιαφέρεσαι για τα κρυπτονομίσματα και αν ασχολείσαι με το mining, όπως το κάνω εγώ, τότε το ταξίδι αυτό είναι κάτι παραπάνω από διακοπές.

Είναι ταξίδι ζωής όπως ανέφερα ποιο πάνω.

 

Dimis Grop YouTube Channel
Επίσκεψη Bitcoin mining farm στην Ισλανδία

Ακολούθησε το κανάλι μου στο Youtube
Έτσι δεν θα χάσεις ποτέ κάποιο video

Θέλω να δω περισσότερα video

 

Know NO Limits
Dimis Grop

Σχολιάστε