Πως λειτουργεί το Attraction Marketing? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του?

Attraction Marketing για την ανάπτυξη δικτύου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ? Τι είναι αυτό και πως το χρησιμοποιούμαι? Ας δούμε λοιπόν πως λειτουργεί και τι μπορούμε να καταφέρουμε με αυτό στο MLM.

Όταν ξεκίνησα στο δικτυακό μάρκετινγκ, μου είχαν πει να κάνω μία λίστα με τους γνωστούς, συγγενείς και φίλους μου. Όλοι θα έπρεπε να μπουν στην λίστα. Όλοι χωρίς εξαίρεση.

Στην τελική δεν μπορούσα να ξέρω ποιος θα ήταν κατάλληλος για την επιτυχία. Άλλωστε στους δικούς μας θα έπρεπε να δώσουμε πρώτα την μεγάλη ευκαιρία. Μας ενδιαφέρουν και τους νοιαζόμαστε περισσότερο.

Το τι προβλήματα επιφέρει αυτή η μέθοδος έχω περιγράψει στο ebook μου 6 μύθοι στο MLM. Κρίμα που ακόμα και τώρα Leaders και εταιρείες ξεκινούν νέους συνεργάτες με αυτήν την τακτική.

Γιατί Attraction Marketing

Οι Αμερικάνοι είναι περίπου 5 χρόνια ποιο μπροστά από εμάς σε ότι αφορά online μάρκετινγκ. Πολλά λοιπόν αντιγράφονται από εμάς όταν βλέπουμε ότι λειτουργούν. Αυτή η μέθοδος είναι πλέον πολύ γνωστή στο MLM και χρησιμοποιείται από πολλούς.

Στο κλασικό Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει σημασία σε πόσους θα μιλήσεις και θα παρουσιάσεις την επιχειρηματική σου ευκαιρία. Το Attraction Marketing, στα ελληνικά μάρκετινγκ έλξης, λειτουργεί αντίστροφα. Τοποθετείσαι έξυπνα ως ειδικός στην αγορά. Οι συνεργάτες έλκονται από εσένα λόγο των επιτυχιών, τις γνώσεις ή της προσωπικότητας σου.

Δεν πας πλέον από ένα <<όχι>> στο επόμενο, με την ελπίδα να ακολουθήσει κάποια στιγμή ένα <<ναι>>. Έρχεσαι σε επαφή αυτόματα με τους σωστούς ανθρώπους. Έχουν κάνει αυτοί το πρώτο βήμα προς τα εσένα.

Τα πλεονεκτήματα είναι προφανές και νομίζω πως αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με το φαινόμενο Attraction Marketing και MLM.

Attraction Marketing Online

Κάποια εργαλεία όμως θεωρούνται απαραίτητα για την σωστή εφαρμογή. Θα αναφερθώ μόνο σε αυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις online και δωρεάν.

Το δικό σου blog

Στο Attraction Marketing εσύ είσαι κατά κύριο λόγο το προϊόν και η μάρκα. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται η εταιρεία σου. Για να μπορείς λοιπόν να προβληθείς κατάλληλα χρειάζεσαι το δικό σου blog.

Έτσι μπορείς να παρουσιάζεις συνεχώς νέα και πολύτιμα άρθρα, να προωθήσεις την φιλοσοφία και τις επιτυχίες σου. Με τον χρόνο θα αποκτήσεις οπαδούς οι οποίοι θα σε εμπιστεύονται.

Landingpage και emails autoresponder

Για να έχεις τους απαραίτητους επισκέπτες θα χρειαστείς το δικό σου blog. Το είπαμε αυτό. Την ενημέρωση όμως της ευκαιρίας που θέλεις να προσφέρεις, την κάνουν δύο άλλα εργαλεία. Η Landingpage και τα emails autoresponder.

Αυτά έχουν μοναδικό σκοπό να μεγαλώσουν την λίστα επαφών σου. Έχεις ακούσει ποτέ την έκφραση τα λεφτά είναι στην λίστα. Αυτό είναι αλήθεια.

Σε όσους περισσότερους ανθρώπους στέλνεις τις πληροφορίες σου, τόσο περισσότεροι σε εμπιστεύονται και τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιτυχία σου. Δώσε στους οπαδούς σου τακτικά πολύτιμες πληροφορίες και η ελκυστικότητα σου θα αυξηθεί ραγδαία.

Τα social media

Ο ποιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να γίνεις γνωστός online είναι τα social media. Πουθενά δεν θα βρεις περισσότερους χρήστες. Κυρίως στο facebook, το twitter και το youtube. Είναι τα πλέον κατάλληλα εργαλεία για το επιτυχημένο Attraction Marketing.

Χρησιμοποίησε τα έξυπνα. Κάνε ένα πολύ καλό profile και απέκτησε φίλους και οπαδούς με τα ενδιαφέροντα σου. Κάνε τακτικά αναρτήσεις για τις επιτυχίες, το lifestyle σου και διέδωσε την φιλοσοφία σου. Γίνε γνωστός.

Σύνδεσε έξυπνα το blog και την Landingpage σου με τους λογαριασμούς των social media και τις αναρτήσεις σου. Σε καμία περίπτωση να μην παρενοχλείς τους άλλους, αποστέλλοντας το link της εταιρείας σου και αναρτώντας συνεχώς το banner εγγραφής. Αυτό χαλάει απίστευτα την ελκυστικότητα σου.

Μάθε να παρουσιάζεις

Αν θέλεις οι υπόλοιποι να σε αποδεχτούν ως ειδικό στον κλάδο σου, τότε θα πρέπει να μάθεις να παρουσιάζεις. Οργάνωσε ένα webinar. Μίλα για την δουλειά σου και πρόσφερε λύσεις σε προβλήματα.

Στην εποχή μας πλέον δεν χρειάζεται να οργανώσεις συγκεντρώσεις σε αίθουσες και ξενοδοχεία. Όλα γίνονται online. Ένα webinar είναι η κατάλληλη λύση. Δεν απαιτούνται πολλά χρήματα και η χρήση του είναι πολύ εύκολη.

Ξεκίνα την παραγωγή videos. Το youtube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά το google. Και το καλύτερο! Είναι δωρεάν. Μπες μπροστά από την κάμερα και παρουσιάσου.

Μίλα για τα θέματα σου, την στρατηγική σου και δώσε λύσεις.  Ο κόσμος θα σε εμπιστευτεί. Είναι σαν να σε γνωρίζουν και ας είσαι χιλιόμετρα μακριά.

Στην αρχή θέσαμε την ερώτηση αν το Attraction Marketing κάνει για την ανάπτυξη δικτύου στο Network marketing? Επομένως τώρα ας απαντήσουμε. Είναι μακράν ο ποιο σταθερός και ποιο αποτελεσματικός τρόπος να αναπτύξει κανείς με επιτυχία το δίκτυο του.

Εκμεταλλεύσου και εσύ από σήμερα την τεχνολογία και κάνε την διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Know NO Limits
Dimis Grop

2 Σχόλια

 1. Εχω πολλές ερωτήσεις
  Πιο autoresponde να χρησιμοποιήσω
  Και δεν βρίσκω στο facebook εφόσον εχω βάλει το κοινό και ενδιαφέροντα πως να το κάνω να χρεώνομαι με κλικ.
  Αν μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτά.

  Ευχαριστώ πολύ

 2. Εγώ χρησιμοποιώ το getresponse.
  Εκεί έχεις την δυνατότητα να έχεις λογαριασμό για 30 ημέρες και να κανεις δοκιμές. Αυτό έκανα και εγώ και βολεύτηκα πολύ. Εδώ μπορείς να κανεις και εσυ εγγραφή.
  http://gr8.com/pr/3J2VD/d

  Για τις διαφημίσεις θα πρέπει να κανεις πρώτα μια Fanpage. Μια σελίδα στο Facebook. Πολύ εύκολα και δωρεάν.
  Όταν κανεις διαφήμιση σου δίνει επιλογές. Το click δεν είναι ποτέ σταθερή τιμή.
  Όσο ποιο καλή διαφιμηση τόσο ποιο φτηνό το click.
  Βάλε καλές φωτογραφίες και έξυπνα κείμενα στην διαφήμιση σου

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος.