Αποστολή ενημερωτικού video MLM σε υποψήφιο συνεργάτη

Αποστολή video MLM σε υποψήφιο συνεργάτη μας. Γιατί?
Στο Network Marketing τα βοηθητικά μέσα θα πρέπει να κάνουν την δουλειά για εμάς. Μία παρουσίαση ή ένα video θα ενημερώσουν τον υποψήφιο καλύτερα. Εμείς εκπαιδεύουμε και ενημερώνουμε. Βοηθάμε να καταλάβουν.

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν βοηθητικά μέσα. Ένα video, audio, ενημερωτικό, μία σελίδα online. Αυτά θα πρέπει να κάνουν την αρχή.

Μην παρεξηγηθούμε η προσωπική επαφή είναι η πιο δυναμική μέθοδος από όλες και την συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Την αρχή όμως, την πρώτη γεύση θα πρέπει να την δίνουν τα μέσα που μας παρέχει η εταιρία μας.

Τρόπος Αποστολή video MLM σε υποψήφιο συνεργάτη

Ακόμα και η αποστολή βοηθητικού μέσου είναι μία δεξιότητα στην οποία θα πρέπει να εκπαιδευτούμε. Ένας τρόπος υπάρχει για να γίνουμε καλοί. Η επανάληψη. Ωστόσο εξαρχής υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται για να έχουμε μέγιστα αποτελέσματα.

 1. Το στοιχείο της βιασύνης είναι απαραίτητο. Στόχος μας είναι η αποστολή πληροφοριών και όχι η συζήτηση. Αποφεύγονται έτσι οι ενοχλητικές ερωτήσεις.
 2. Το κομπλιμέντο. Κολακεύουμε τον υποψήφιο για να μπούμε καλύτερα στην σύντομη συζήτηση. Εδώ τονίζουμε ότι το κομπλιμέντο θα πρέπει να είναι ειλικρινής. Αλλιώς θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα.
 3. Η συζήτηση μας είναι σύντομη. Πάντα 5-6 προτάσεις.
 4. Πριν κλείσουμε το τηλέφωνο είναι απαραίτητο να έχουμε κανονίσει την επόμενη συνάντηση.

Για να δούμε όμως ένα παράδειγμα, πως θα μπορούσε να είναι μία τέλεια επικοινωνία. Μια τεχνική αποστολής video MLM.

 • Εγώ: Γεια σου Κώστα τι κάνεις? Σε παίρνω από την δουλειά και σε λίγο θα μπούμε για την εβδομαδιαία συνάντηση του τμήματος, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να σου μιλήσω. Εσύ πάντα ενδιαφερόσουν για νέες ιδέες και έξυπνους τρόπους εισοδήματος. Βρήκα έναν τρόπο πως μπορούμε με λίγες ώρες την εβδομάδα να έχουμε ένα επιπλέον
 • Κώστας: Αλήθεια? Για λέγε.
 • Εγώ: Είναι λίγο δύσκολο να σου το εξηγήσω τώρα. Αν σου στείλω όμως ένα email με ένα video θα ήσουν διατεθειμένος να το δεις?
 • Κώστας: Και βέβαια γιατί όχι.
 • Εγώ: Πολύ καλά. Πότε πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το δεις σίγουρα?
 • Κώστας: Σήμερα δεν γίνεται δουλεύω ως αργά. Όμως αύριο σίγουρα (Τρίτη).
 • Εγώ: Πολύ ωραία. Θα σου στείλω το απόγευμα το email με τις πληροφορίες και θα σε πάρω την Τετάρτη για να μιλήσουμε. Σε βολεύει το μεσημέρι στις 14:00 ή το απόγευμα στις 20:00.
 • Κώστας: Απόγευμα με βολεύει καλύτερα.
 • Εγώ: Έγινε το απόγευμα λοιπόν. Χάρηκα που σε άκουσα Κώστα. Τα λέμε την Τετάρτη και χαιρετίσματα στην γυναίκα σου.

Την Τετάρτη το απόγευμα επικοινωνούμε μαζί του. Αν έχει δει την παρουσίαση τότε τον ρωτάμε πάντα θετικά.
Κώστα το είδες? Τι σου άρεσε? Ποιο μέρος της παρουσίασης σου άρεσε περισσότερο?
Αν ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή, τότε τον ενημερώνουμε για το επόμενο online webinar, τον καλούμε σε μια ομαδική συνάντηση, κανονίζουμε Skype call με τρίτο πρόσωπο (συνήθως με τον sponsor μας). Γενικά κάνουμε το επόμενο ραντεβού.

Άλλα παραδείγματα αποστολή video MLM σε υποψήφιο συνεργάτη:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία επιχείρηση μπορεί να αποστείλει τα εμπορεύματα της σε ………….. χώρες, και έχω την ευκαιρία να συμμετέχω στην Ελλάδα από την αρχή. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σου. Αν σου στείλω ένα email με ένα video πότε πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το δεις?

Γεια σου Κώστα. Θα πάθεις πλάκα. Μου έτυχε μία ευκαιρία με την οποία μπορούμε με 3-4 ώρες την εβδομάδα να βγάζουμε 1.000 ευρώ το μήνα. Θα πρέπει να το δεις αυτό. Αν σου στείλω ένα email με ένα video πότε πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το δεις?

Έχω μάθει για μία νέα επιχειρηματική ευκαιρία. Αφορά ένα επαναστατικό προϊόν το οποίο ………………. και προωθείται τώρα σε όλο τον κόσμο με μια επαναστατική μέθοδο. Θα πάθεις πλάκα το πόσα χρήματα μπορούμε να κερδίσουμε στους επόμενους μήνες και χρόνια. Αν σου στείλω ένα email με ένα video πότε πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το δεις?

 

Know NO Limits
Dimis Grop