7 πράγματα που θα μετανιώνεις στα επόμενα 7 χρόνια

Η παρακίνηση ναι, είναι πολύ σημαντική. Το ξέρεις ότι σε 7 χρόνια θα μετανιώσεις περισσότερο για τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τις πράξεις σου?

Αν στην τελική είναι 7, 10 ή 20 χρόνια αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Το σίγουρο είναι ότι θα το κάνεις. Αυτό το ξέρω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι το ίδιο σκέφτονται και κάνουν.

Για αυτό θα σου πω τα δικά μου 7 πράγματα τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσεις, αν δεν τα κάνεις.

Παρακίνηση – τα 7 πράγματα που θα μετανιώσεις

1 Να φοράς μία μάσκα

Αν φοράς συνεχώς μία μάσκα και προσποιείσαι κάποιον ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είσαι, τότε θα γίνεις στο τέλος πράγματι αυτός ο άνθρωπος. Θα σου γίνει συνήθεια και θα το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος.

Μην σε απασχολεί το βλέμμα και η άποψη των άλλων. Μόνο εσύ ξέρεις ποιος είσαι στην πραγματικότητα.

Τι σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι? Δεν πρέπει να είσαι τέλειος. Είναι όμως απαραίτητο να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις εσύ καλά.

2 Δεν ζεις το όνειρο σου

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ενός ανθρώπου, είναι να μάθει ποιος είναι και τι θέλει να πετύχει σε αυτήν την ζωή.

Αν τα καταφέρεις τότε θα πρέπει να αποδεχτείς τον εαυτό σου και να είσαι ευτυχισμένος. Πίστεψε με λίγοι τα καταφέρνουν έως εδώ.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν όνειρα. Λίγοι όμως είναι αυτοί που ακολουθούν αυτά τα όνειρα.

Έχεις μία τρελή ιδέα? Δεν θέλεις να ζεις όπως οι άλλοι? Θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο? Οι υπόλοιποι θα γελούν μαζί σου?

Τέλεια. Αυτό σημαίνει ότι έχεις το θάρρος να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Όπως είπαμε και πριν. Λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν.

Πως έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα? Θα σου πω.

Παρατήρησε απλά την τυπική ζωή σε μία πόλη. Όλα είναι τα ίδια. Η κίνηση, τα ρούχα, οι συνήθειες, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι σκέψεις, οι αρρώστιες και τα προβλήματα.

Και από την άλλη η απελπιστική προσπάθεια κάποιων να κάνουν έστω μία μικρή διαφοροποίηση για να μην είναι εντελώς όπως η μάζα. Πχ. να είναι vegan.

Παρακίνηση. Αν έχεις ένα όνειρο, όσο ασυνήθιστο και τρελό είναι αυτό, θα πρέπει να το αποδεχτείς και να το κυνηγήσεις.

3 Οι λάθος παρέες

Αν έχουμε ένα όνειρο και θέλουμε να το ακολουθήσουμε, τότε πολλές φορές ο δικός μας κύκλος στέκεται εμπόδιο σε αυτό και προσπαθεί να μας αποτρέψει.

Ακούμε τότε τα γνωστά και συνηθισμένα:

Τα έχεις χάσει, εσύ πρέπει να τρελάθηκες. Τι θέλεις να κάνεις? Να παραιτηθείς και να κάνεις τον γύρο του κόσμου? Τι πράγμα? Θέλεις να κερδίζεις χρήματα από το σπίτι και το internet? Θα αφήσεις τα σίγουρα? Αυτά δεν είναι για εσένα. Κάνε αυτό που κάνουν οι άλλοι.

Οι περισσότεροι που έχουν το θάρρος να ακολουθήσουν τα όνειρα τους, θα δεχτούν τέτοιου είδους συμβουλές. Συνήθως  από την οικογένεια και τους πολυαγαπημένους μας φίλους.

Δεν θέλουν να αποδράσεις. Αν θέλεις να κυνηγήσεις το όνειρο σου τότε θα χρειαστείς ανθρώπους γύρο σου που θα σου δίνουν την απαραίτητη παρακίνηση. Να σου δίνουν συμβουλές και βοήθεια.

Κάποιες φορές θα χρειαστεί να αλλάξεις παρέες. Όσο σκληρό και να ακούγεται αυτό.

4 Να φοβάσαι τις αλλαγές

Το να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο σημαίνει αλλαγές. Σημαίνει να αφήσεις την ζώνη άνεσης σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κάτι νέο.

Να κάνεις πράγματα τα οποία τώρα μπορεί και να φοβάσαι. Μόνο αν αναπτυχθείς προσωπικά θα γίνεις η προσωπικότητα που θέλεις.

Δέξου τις αλλαγές στην ζωή σου και να τις υποδέχεσαι θετικά.

5 Να παραιτηθείς πολύ νωρίς

Υπάρχουν 2 δυνατότητες σκέψεις. Μπορείς να σκεφτείς και να βλέπεις τον εαυτό σου να πετυχαίνει και από την άλλη μπορείς να σκεφτείς ότι τελικά θα αποτύχεις. Και πίστεψε με. Έτσι όπως θα βλέπεις τον εαυτό σου θα γίνει και στην πραγματικότητα.

Είμαστε τελικά αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε. Η τύχη έρχεται σε αυτούς που πιστεύουν ότι την αξίζουν.

Και τώρα θα σου πω κάτι που θα σε τρομάξει. Αυτοί που πραγματικά αποτυγχάνουν αποτελούν την μειονότητα. Οι περισσότεροι σταματάνε οικειοθελώς, από μόνοι τους δηλαδή.

Τα λάθη και οι αποτυχίες αποτελούν Feedback. Έτσι θα πρέπει να τα βλέπεις. Αν κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε όπως το φανταζόσουν τότε δεν πρέπει να απογοητευτείς και να σταματήσεις. Μάθε από τα λάθη σου.

Αλλά ποτέ μα ποτέ μην τα παρατήσεις!!!!!!!

6 Να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή

Οι περισσότεροι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν κάτι. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτή η στιγμή δεν θα έρθει ποτέ.

Κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και θα καταλάβεις ότι για να κάνεις όλα αυτά που τελικά θέλεις, δεν θα σου φτάσει ο χρόνος.

Και τότε θα αρχίσεις να απαριθμείς όλες αυτές τις δικαιολογίες, γιατί δεν μπόρεσες τελικά να ακολουθήσεις τον δρόμο που είχες κάποτε σκεφτεί για τον εαυτό σου.

Να θυμάσαι, η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι πάντα τώρα.

7 Τεμπέλης και αναποφάσιστος

Η ζωή δεν σου χρωστάει τίποτα και κανείς δεν θα σου προσφέρει τα όνειρα σου σε χρυσό πιάτο.

Σταμάτα επιτέλους τις ωραίες σκέψεις και τα όνειρα και κάνε πράξεις. Τα πράγματα αλλάζουν μόνο με πράξεις.

Σταμάτα να περιμένεις. Σταμάτα να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και την βοήθεια. Αποφάσισε να κάνεις πράξεις. Και κάντο τώρα.

Στο τέλος ένα video για να αυξηθεί και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου. Χρειαζόμαστε την παρακίνηση. Είναι από τα αγαπημένα μου. Απόλαυσε το.

Dimis Grop YouTube Channel
Dream – Motivational Video

Ακολούθησε το κανάλι μου στο Youtube
Έτσι δεν θα χάσεις ποτέ κάποιο video

Θέλω να δω περισσότερα video

 

Know NO Limits
Dimis Grop