7 δεξιότητες στο Network Marketing

7 δεξιότητες στο Network Marketing για να μπορέσεις να γίνεις στο τέλος επαγγελματίας. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, θα πρέπει να μάθεις και στο Network Marketing κάποιες βασικές δεξιότητες. Μόνο έτσι θα γίνεις επιτυχημένος. Πριν τις αναφέρω θέλω να σου πω και κάποια ευχάριστα!

Δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για την εκπαίδευση σου όπως στα υπόλοιπα επαγγέλματα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρεις πχ. κάποιο φοιτητικό δάνειο. Αντιθέτως θα πληρώνετε πολύ καλά και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Είναι η πραγματικά η ποιο δίκαιη ευκαιρία στον κόσμο. Η προϊστορία σου, η μόρφωση, η ηλικία, η εθνικότητα, το φύλο και οι γνωριμίες σου δεν παίζουν κανέναν ρόλο για να αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Τέλος δεν είναι περίπλοκες και μπορείς να βρεις αρκετό κόσμο στον χώρο οι οποίοι θα θέλουν να σε εκπαιδεύσουν κατάλληλα.

Υπάρχουν 3 βασικά στοιχεία σε μία επιχείρηση Network Marketing:

  • Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες της επιχείρησης. Αν κάποιος στην εταιρεία είναι πολύ καλός στην προώθηση ενώ εσύ όχι, τότε αυτό δεν οφείλετε στα προϊόντα. Ο κάθε ένας έχει και διαχειρίζεται τα ίδια προϊόντα.
  • Το πλάνο αμοιβών της επιχείρησης. Αν κάποιος κερδίζει πολλά χρήματα ενώ εσύ όχι, τότε αυτό δεν οφείλετε στο πλάνο αμοιβών της εταιρίας. Το πλάνο είναι για όλους το ίδιο.
  • Το τρίτο στοιχείο είσαι εσύ. Είσαι στην πραγματικότητα η μοναδική μεταβλητή. Όλοι έχουν τα ίδια προϊόντα και το ίδιο πλάνο αμοιβών και εσύ είσαι η μόνη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

Θα πρέπει να αναλάβεις την πλήρη ευθύνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας σου

Πάρε τώρα την απόφαση να μην δώσεις σε κανέναν άλλον την ευθύνη. Στην πραγματικότητα υπάρχει στον χώρο του MLM η συνήθεια, να κατηγορούνται οι ποιο πάνω για όλα τα προβλήματα. Όλα θα αλλάξουν όταν αναλάβεις την πλήρη ευθύνη.

7 δεξιότητες στο Network Marketing και μόνο

Υπάρχουν μόνο 7 δεξιότητες στο Network Marketing για να κάνεις ένα οργανωμένο και πολύ επιτυχημένο δίκτυο. 7 και όχι 70.

Όλες τους είναι πολύ απλές. Όμως οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο να τις μάθουν. Αν γινόταν ποτέ τμήμα Πανεπιστημίου για το Network Marketing τότε θα ήταν ένα από τα πιο εύκολα. Δεν είναι περίπλοκο και όπως είπαμε και ποιο πάνω, θα αμείβεστε πολύ καλά κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σας.

Οι περισσότεροι στο MLM βασίζονται στον παράγοντα τύχη. Όλοι έχουμε ακούσει για τις ιστορίες ανθρώπων των οποίων άλλαξε η ζωή τους με μία και μόνο εγγραφή. Στην πραγματικότητα ακόμα και να είναι κάποιες από αυτές αληθινές, δεν εξυπηρετούν στην ουσία.

Πολλοί χάνουν άσκοπα τον χρόνο τους περιμένοντας να τους πέσει το λαχείο. Το Network Marketing είναι καλύτερο. Δεν είναι όμως θέμα τύχης.
Οι επαγγελματίες στον αθλητισμό αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο για την προετοιμασία τους σε κάποια διοργάνωση. Όμως αν συμμετέχουν στο Network Marketing δεν αφιερώνουν ούτε μία ημέρα για να μάθουν τις απαιτούμενες δεξιότητες. Οι γιατροί σπουδάζουν περίπου 10 χρόνια για να γίνουν σωστοί επιστήμονες και όταν αποφασίζουν να μπουν στο MLM, ασχολούνται το πολύ για μία εβδομάδα με τις δεξιότητες.

Παρακάτω οι 7 δεξιότητες στο Network Marketing. Θα τις αναλύσουμε περισσότερο στα επόμενα άρθρα:

Ορισμός του επαγγελματία στο MLM:

Είναι αυτός ο οποίος έχει αποκτήσει τις κατάλληλες δεξιότητες για να δημιουργήσει ένα οργανωμένο και μεγάλο δίκτυο στο Network Marketing.

 

Know NO Limits
Dimis Grop