4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing

4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing. Το έχουμε δει πολλές φορές. Χιλιάδες άνθρωποι αποφασίζουν κάθε χρόνο να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο MLM. Γιατί όμως πολλοί από αυτούς αποτυγχάνουν? Δεν είναι ικανοί? Βαριούνται? Δεν θέλουν? Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να τα καταφέρουν?

4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing – Ένα σύνολο

Πως κατέληξα όμως στους συγκεκριμένους 4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing? Πολύ απλά. Ρώτησα πολλούς και πολύ επιτυχημένους συνεργάτες. Μου είπαν ποιοι είναι για αυτούς οι ποιο σημαντικοί.  Παρατήρησα ότι όλοι είχαν 4 κοινούς. Ακριβώς αυτούς σου παρουσιάζω ποιο κάτω.

  • Η πίστη. Η μεγάλη και πολύ δυνατή πίστη στο Network Marketing. Η πίστη σε αυτό που κάνεις. Η πίστη στον εαυτό σου. Δεν επηρεάζεσαι από την μιζέρια και τα αρνητικά σχόλια των ανθρώπων γύρω σου. Δεν πρέπει να ακούς και δεν δίνεις σημασία στα κάνεις λάθος, στα δεν μπορείς, στα είμαστε για τα λίγα, στα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν μπορούν να σου αλλάξουν γνώμη.
  • Η στρατηγική. Οι ενέργειες που κάνεις. Το αποτέλεσμα την ισχυρής πίστης. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Οργάνωση, πλάνο και πράξη. Η σωστή στρατηγική και οι σωστές ενέργειες.
  • Το κίνητρο η αυτοπεποίθηση. Η κινητήρια δύναμη να κάνεις πράξη την στρατηγική σου. Να κάνεις επιτέλους αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις.
  • Το αποτέλεσμα. Το γρήγορο αποτέλεσμα. Κάθε πράξη σου θα πρέπει να έχει αποτέλεσμα. Το σωστό αποτέλεσμα αυτό που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις.

Οι 4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing είναι πολύ δυναμικοί ως σύνολο. Αν ισχύουν έστω και μόνο οι 3 από τους 4, τότε δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις να πας. Εκεί που βλέπεις τον εαυτό σου.
Αν έχεις πολύ μεγάλη πίστη, τρομερή στρατηγική και εργαλεία και την σωστή αυτοπεποίθηση χωρίς όμως τα απαραίτητα αποτελέσματα τόπε δεν θα πετύχεις. Δεν θα τα καταφέρεις. Επίσης αν έχεις κίνητρα, αυτοπεποίθηση και αποτελέσματα τότε θα αποτύχεις χωρίς την απαραίτητη πίστη.
4 παράγοντες επιτυχίας στο Network Marketing ως σύνολο για σταθερή και δυναμική ανάπτυξη δικτύου.

 

Know NO Limits
Dimis Grop