Γιατί θα πρέπει να προωθούμε τα events στην δικτύωση

Η προώθηση των events. Θα με ρωτήσεις τώρα γιατί και θα σου απαντήσω ευθέως. Η σωστή προώθηση και διαφήμιση των events στο Network Marketing οδηγεί σε περισσότερα χρήματα. Έτσι απλά!

Μπορεί η τεχνολογία να έχει αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας μας και να έχει βοηθήσει κατά πολύ τις ενημερώσεις και την πληροφόρηση.

Τίποτα όμως δεν αντικαθιστά την προσωπική επαφή. Οι συναντήσεις συνεργατών έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης MLM. Και θα σου πω γιατί.

Όταν μιλάμε για events εννοούμε τις τοπικές συναντήσεις, τις συναντήσεις της χώρας και τις συναντήσεις που καλύπτουν ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή πχ. η Πανευρωπαϊκή συνάντηση.

Εσύ θα πρέπει να συμμετέχεις ενεργά στην προώθηση των events. Να ξέρεις πως όσο περισσότερα μέλη σου επισκέπτονται και συμμετέχουν σε αυτά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανάπτυξη του δικτύου σου.

Όλες σχεδόν οι σημαντικές αποφάσεις ανακοινώνονται σε ένα event. Πέρα από την ενέργεια και τις πληροφορίες από τους ομιλητές, αποκτάς και την απαραίτητη επιβεβαίωση της επιλογής σου.

Κάνει πολύ καλό να βλέπεις και άλλους ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο. Να μοιραστείς αντιλήψεις, σκέψεις και ιδέες. Αποκτάς την δύναμη για να συνεχίσεις.

Θα συναντήσεις σημαντικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που είχαν τις ίδιες σκέψεις και αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα. Θα σου πουν πως τα ξεπέρασαν. Αυτό δεν είναι λίγο!

Ζούμε σε μια εποχή όπου πολλοί δεν γνωρίζουν για το Network Marketing. Αυτό μπορεί με τον καιρό να σε επηρεάσει αρνητικά. Θα μιλήσεις με πολλούς θετικούς ανθρώπους. Και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό για να γεμίσουν ξανά οι μπαταρίες.

Πρωταρχικός σου στόχος θα πρέπει από εδώ και πέρα να είναι να συμμετέχουν περισσότεροι άνθρωποι από τον κύκλο και την ομάδα σου σε αυτές τις οργανώσεις.

Να είσαι οργανωμένος. Κράτα σημειώσεις και ενημέρωσε τους πάντες. Πρότεινε λύσεις για εισιτήρια και μεταφορές. Θα πρέπει να γνωρίζεις τον αριθμό των συμμετεχόντων και να εξασφαλίζεις ότι την επόμενη φορά ο αριθμός θα αυξηθεί.

Θα κάνουν ότι κάνεις και εσύ

Για να βλέπεις περισσότερο κόσμο από την ομάδα σου στις συναντήσεις, θα πρέπει πρώτα να αυξήσεις την δικιά σου συμμετοχή. Οι συνεργάτες σου θα κάνουν ότι κάνεις και εσύ.

Το ξέρω. Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όμως βάλτο σε προτεραιότητα. Θα πρέπει να λειτουργείς ως πρότυπο. Είσαι αυτός που ηγείται και δεν λείπεις από καμία σημαντική διοργάνωση.

Για πολλούς η ενημέρωση των events αποτελεί μία τυπική διαδικασία. Απλά θα στείλουν σε κάποιους ένα email και αυτό τους αρκεί.

Κάνε δυναμική και ενεργή ανακοίνωση. Χρησιμοποίησε την λίστα email σου, τα social media, πάρε τηλέφωνο και κάνε επισκέψεις.

Οργάνωσε ομάδες για την μαζική μεταφορά. Δώσε λύσεις σε προβλήματα κόστος. Δείξε πάθος και ενέργεια. Ανέφερε πληροφορίες και πλεονεκτήματα. Τι θα μάθουν και τι τους περιμένει.

Να μην ηρεμείς αν δεν δηλώσουν συμμετοχή και οι υπόλοιποι. Μην αποδέχεσαι καμία δικαιολογία. Όλοι μπορούν και όλοι θα έρθουν.

Ποια είναι η τελευταία σου εμπειρία? Ποιο event επισκέφτηκες εσύ πρόσφατα?

 

Know NO Limits
Dimis Grop