BitClub Network

BitClub Network είναι ο πιο επαναστατικός και ο πιο κερδοφόρος τρόπος να κερδίζεται Bitcoins.

Τι είναι το BitClub Network

Χάρη στο BitClub Network έχεις την δυνατότητα να κερδίζεις από τα Mining Pools καθημερινά Bitcoins. Το mining γίνεται δωρεάν για όλους τους χρήστες και λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Ο λόγος για τον οποίο προσφέρεται αυτή η υπηρεσία δωρεάν, καθώς και όλα τα υπόλοιπα προνόμια, είναι γιατί το επιχειρηματικό μοντέλο του BitClub Network υποστηρίζεται από χιλιάδες μέλη στον κόσμο.

bitclub network bitcoin mining

Με αυτό το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο, κάθε μέλος του BitClub Network μπορεί να αγοράσει ένα μέρος του τεχνικού εξοπλισμού (mining pool) και να αποκομίζει μία ζωή από αυτό τα αντίστοιχα Bitcoins. Γιατί μια ζωή?

Γιατί ένα μέρος των κερδών παρακρατείτε για να αγοράζεται συνεχώς καλύτερος εξοπλισμός και να μην τελειώσει ποτέ η εξόρυξη.

Κάνε εδώ δωρεάν εγγραφή

trelomania arrow 2

Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς μια και αφορά τα κρυπτονομίσματα Bitcoins. Το BitClub Network είναι μία από τις 10 μεγαλύτερες mining φάρμες στον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται και εμφανίζεται και στο Βlockchain όπου αναφέρονται όλες οι συναλλαγές των Bitcoins.

Bitclub Network Βblockchain

Τι είναι τα Bitcoins

Τα Bitcoins είναι το μέλλον του χρήματος. Είναι το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα που λειτουργεί μεταξύ των ανθρώπων, χωρίς να μεσολαβεί τράπεζα ή να απαιτείται κάποια φύλαξη.

Το Bitcoin χρησιμοποιεί τεχνολογία μεταξύ ομότιμων (peer-to-peer) χωρίς κεντρική εξουσία ή τράπεζες. Η διαχείριση συναλλαγών και η έκδοση των bitcoins διεξάγεται συλλογικά από το δίκτυο. Το Bitcoin είναι ανοιχτού κώδικα, ο σχεδιασμός του είναι δημόσιος, κανείς δεν είναι ιδιοκτήτης ούτε ελέγχει το Bitcoin και όλοι μπορούν να συμμετέχουν.

Μέσα από τις πολλές μοναδικές του ιδιότητες, το Bitcoin επιτρέπει συναρπαστικές χρήσεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από οποιοδήποτε από τα προηγούμενα συστήματα πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο bitcoin.org

Πόσο κοστίζουν τα Mining-Pools

Η εγγραφή στο BitClub Network είναι δωρεάν. Για να μπορεί κανείς όμως να γίνει ενεργός θα πρέπει να πληρώσεις 99$ (και μόνο στην αρχή). Από εκεί και πέρα τα μέλη έχουν 3 Mining Pools (Full Share) στην διάθεση τους.

BitClub mining pools

Mining Pool 1 κοστίζει $500: Χρησιμοποιείτε για την αγορά ενός μέρους του νέου Bitcoin Mining Servern. Όλα τα κέρδη του pool μοιράζονται στα μέλη καθημερινά. Το 50% πληρώνεται και το υπόλοιπο παρακρατείται για να επενδυθεί στο επόμενο μερίδιο (Partial Shares).

Mining Pool 2 κοστίζει $1.000: ισχύει ότι και στο προηγούμενο. Μόνο που εδώ πληρώνεται το 60% και το υπόλοιπο 40% παρακρατείται για να επενδυθεί στο επόμενο μερίδιο (Partial Shares).

Mining Pool 3 κοστίζει $2.000: ισχύει ότι και στο προηγούμενο. Σε αυτό πληρώνεται το 70% και το υπόλοιπο 30% παρακρατείται για να επενδυθεί στο επόμενο μερίδιο (Partial Shares).

Founder Pool κοστίζει $3.500: Έχει όλα τα προηγούμενα pool και επιπλέον δώρα και προνόμια από το BitClub Network.

Θέλω τις πληροφορίες

Τι κερδίζετε και ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Καθημερινά κερδίζετε 0,2 % – 0,5 % της επένδυσης σας. Αυτά δηλαδή που κερδίζετε τον χρόνο στην τράπεζα σας. Στο BitClub Network τα κερδίζετε αυτά 365 φορές το χρόνο. Πάνω σε αυτά θα πρέπει να υπολογιστεί και ο τόκος του ανατοκισμού. Όποιος έχει ασχοληθεί με αυτό καταλαβαίνει την πολλαπλάσια κερδοφορία.

Η πληρωμή γίνεται σε Bitcoins το οποίο σταθερά ανεβαίνει σε αντίθεση με το χρήμα. Αν κάνετε μία έρευνα στο Google θα εκπλαγείτε για τις προβλέψεις σημαντικών επενδυτών και τραπεζών.  Να αναφέρουμε πως όλα αυτά τα αποκομίζετε, χωρίς να κάνετε δικτύωση και χωρίς να φέρεται ούτε ένα άτομο επιπλέον στο BitClub.

 • Καθημερινές απολαβές
  Οι πληρωμές γίνονται κάθε ημέρα. 365 ημέρες το χρόνο. Αυτόματα και σταθερά και είναι μόνιμες απολαβές.
 • Καμία συνδρομή 
  Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον υποχρεώσεις.
 • Τόκος
  Τόκος του ανατοκισμού. Πολλαπλάσια έσοδα.
 • Συναλλαγές με Bitcoins
  Οι συναλλαγές γίνονται με Bitcoins. Η αξία τους αυξάνει συνεχώς σε αντίθεση με τα χρήματα.
 • Διαφάνεια
  Βιωσιμότητα μέσω της σύνδεσης με την Βlockchain, αξιοπιστία και η απόλυτη διαφάνεια.
 • Marketing Tools
  Είναι διαθέσιμα δωρεάν marketing εργαλεία για την προώθηση και ενημέρωση. Διαθεσιμότητα σε πολλές γλώσσες.

 

Πλεονεκτήματα για δικτυωτές

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί περίπου το 90% των ανθρώπων που ξεκινούν στο Network Marketing σταματούν μετά από 2 -4 μήνες?
Γιατί δεν μπορούν να κάνουν δίκτυο και ακόμα περισσότερο δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μηνιαίες συνδρομές (ή επαναπαραγγελίες) των εταιριών τους, χωρίς να κερδίζουν χρήματα.

Στο BitClub Network αυτό αλλάζει. Πλέον όλοι κερδίζουν χρήματα με την επένδυση τους. Αυτοί που κάνουν δικτύωση θα κερδίσουν απλά περισσότερα. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι αυτό?

Επίσης το γεγονός ότι όλοι οι συνεργάτες παραμένουν ενεργοί ενισχύει πραγματικά ακόμα περισσότερο τα οφέλη του BitClub.

 • Όλοι οι συνεργάτες κερδίζουν χρήματα καθημερινά ακόμα και να μην κάνουν δίκτυο. Δεν απαιτείτε η δικτύωση.
 • Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές και υποχρεώσεις. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα.
 • Μόνιμοι συνεργάτες. Μια φορά συνεργάτης – για πάντα συνεργάτης. Χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει.
 • Οι συναλλαγές γίνονται με Bitcoins. Άρα έχουμε πραγματικά δυνατότητα παγκόσμιου δικτύου. Δεν αποστέλλονται προϊόντα.

Παρακάτω μία αναφορά στο δυναμικό πλάνο αμοιβών. Καλύτερη εικόνα θα αποκτήσετε αν αφιερώσετε κάποια λεπτά και δείτε το video με την παρουσίαση.

Level up Bonuses (Full Shares)
Για κάθε συνεργάτη που επενδύει στο BitClub Network λαμβάνει ο ανάδοχος 5% – 8% για κάθε αγορά mining pool.

Generational Bonuses: (Full Shares)

Level up Bonuses (Repurchase / Partial Shares)

Επίσης λαμβάνει 10% – 18%  από τα ημερήσια Reinvests (Partial Shares) της Downline του (ίσως το ποιο ισχυρό μπόνους)

Generational Bonuses: (Repurchase/Partial Shares)

Binary Team Cycle Bonus
Κάθε φορά που θα σχηματίζονται 15 πόντοι αριστερά και 15 πόντοι δεξιά θα λαμβάνεται $200. Δεν απαιτείτε κάποια βαθμίδα και δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται οι συνεργάτες από εσάς.

Binary Matching Bonus
Κάθε φορά που κάποιος στην downline σας θα κάνει ένα κύκλο με 15 πόντους και θα λαμβάνεις τα $200 εσείς θα λαμβάνεται $10

Το πλάνο αμοιβών του BitClub Netwotk
BitClub Network Compensation Plan. Παρουσίαση στις 02.06.2016. Διάρκεια 15 λεπτά.

Κάνε εδώ δωρεάν εγγραφή

Ένα αρχείο με τα πρώτα βήματα στο BitClub Network μπορείς να βρεις εδώ: Αρχείο με τα πρώτα βήματα. Μία fane page στο facebook που αναφέρει συχνά νέα για τις επενδύσεις με Bitcoins θα βρεις εδώ: Bitcoin επενδύσεις

.

2 thoughts on “BitClub Network

Σχολιάστε