50 τρόποι να κάνεις νέες επαφές στο MLM

50 τρόποι να κάνεις νέες επαφές στο MLM. Μία από τις σημαντικότερες δεξιότητες στο Network Marketing. Η επικοινωνία με νέους υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες. Για πολλούς το κλειδί της επιτυχίας αλλά και ο κυριότερος λόγος αποτυχίας.

50 τρόποι να κάνεις νέες επαφές στο MLM

Οι περισσότεροι, όταν ξεκινούν το MLM έχουν μία μικρή λίστα στο μυαλό τους. Έτσι επικοινωνούν την ίδια ημέρα με 5 ή 6 άτομα , αποκομίζουν τα περισσότερα όχι και ξεκινούν την επιχείρηση τους με απογοήτευση. Άλλοι πάλι κάνουν κάτι ποιο σωστό και δημιουργούν μία γραπτή λίστα επαφών. Καταχωρούν τις επαφές τους και αρχίζουν την επικοινωνία και την ενημέρωση γεμάτο ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Δεν χρειάζεται να είναι σε excel. Σήμερα μία λίστα μπορεί να είναι online πχ. μία ποιοτική λίστα επαφών στο facebook και το linkedin.

Ο μεγαλύτερος φόβος του όμως είναι να τελειώσουν κάποια στιγμή οι επαφές του και να μην μπορεί πλέον να επικοινωνήσει με κανέναν.

Οι επαγγελματίες στο Network Marketing δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη. Γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι επαφές τους και για αυτό κάνουν συνεχώς νέες. Φροντίζουν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν τις σημαντικότερες δεξιότητες. Έχουν καταλάβει ότι η ανεύρεση υποψηφίων και οι νέες επαφές είναι μία από τις βασικές δεξιότητες στο MLM.

Έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους να γνωρίζουν συνεχώς νέους ανθρώπους και να βρίσκουν τρόπους να κρατάνε επαφή μαζί τους. Το έχουν συνηθίσει. Οι επαγγελματίες δεν έχουν τον φόβο να τους τελειώσουν οι επαφές.

50 τρόποι να κάνεις νέες επαφές στο MLM – Ebook

Έχω λοιπόν καλά νέα για εσένα και την επιχείρηση σου. Το Trelomania.com σου προσφέρει ένα δωρεάν ebook με τίτλο – 50 τρόποι να κάνεις νέες επαφές στο MLM. Δεν χρειάζεται να τους δοκιμάσεις όλους. Σε κάποιους όμως θα πρέπει να αναπτύξεις μία δυναμική, έτσι ώστε να ανταπεξέλθεις στην συγκεκριμένη δεξιότητα και να διαφέρεις από τους υπόλοιπους.

Διάλεξε αυτούς που σου ταιριάζουν και ξεκίνα την εφαρμογή. Με τον καιρό θα δεις ότι θα γίνεσαι όλο και καλύτερος και η εύρεση νέων συνεργατών θα σου γίνει συνήθεια και θα πραγματοποιείτε αυτόματα.

trelomania.com ebook 50 tropoi

Trelomania.com mlm ebook button

Σχολιάστε